Ukas DVD-Utgivelser

THE TOURIST Terningkast 5

The Tourist

Når Florian Henckel-Donnersmack regisserer Angelina Jolie og Johnny Depp i en herlig thriller med en av mine ynglindgsbyer Venezia skulle det vært lite som gikk galt og det var det ikke. The Tourist er en herlig dramathriller med deilige spenningstopper og kule actionscener. Timothy Dalton er til og med med i en rolle og det gjør jo tross alt at det hele blir enda gøyere. The Tourist er tipp topp thrillersk moro. 

AMORS BALLER Terningkast 4

Amors baller plakat

Kåre Hedebrant var helt konge i mesterthrilleren La Den Rette Komme inn. Amors Baller er ikke like god men den er glimrende regissert av Christopher Medcalfe og Kåre og ikke minst Fridtjov Såheim gjør sykt gode roller i filmen. Filmen mangler av og til brodd og av og til stoppes det opp,Litt mer orginal filmmusikk hadde også gjort seg men Amors Baller er skikkelig hyggelig og sjarmerende film

TRUE GRIT Terningkast 6

True Grit

Western er mitt favorittsjanger og Cohen-brødrene er noen av ynglindgsregissørene mine Jeff Bridges passer perfekt som cowboy og Josh Brolin perfekt som skurk alt det blandes og blir helt utsøkt. Cohen-Brødrene underholder meg på en Real westernsk måte og jeg klapper for det. Jeg tror til og med de som ikke avskyr westernfilmer kommer til å elske denne filmen og jeg har null problemer med å gi Terningkast 6

 VARG VEUM DØDENS DRABANTER Terningkast 3

Varg Veum -Dødens drabanter

Kvaliteten på Varg Veum-filmene har variert. Nå virker det som om nivået har stabilisert seg, men dessverre på middels.

Det gode rammeverket er der, med Trond Espen Seim og Bjørn Floberg som interessante motstykker med en inneforstått anerkjennelse av hverandre.

Men Dødens drabanter mangler dessverre alt av spenning, og mysteriet er lett å løse, selv for kinogjengere som aldri har lekt privatdetektiv

UKAS SISTE - JUST GO WITH IT TERNNGKAST 4de middels pene morogubbene i førtiåra, da.Just go with it

Jeg tror det skal bli to timer med helvete i kinosalen, men kan puste lettet ut etter en litt unødvendig og fremmedartet introsekvens:

Det blir to timer med godslig forviklingskomedie, brennheite damer og artige unger. Ja, og så de middels pene morogubbene i førtiåra, da.

På Hawaii er det duket for rollespill, bonding, forelskelse og innrømmelser. Med på lasset er Jennifer AnistonDan PatrickBrooklyn DeckerDave MatthewsNick Swardsonog Nicole Kidman.

Premisset først: Adam Sandler spiller den plastiske kirurgen Danny Maccabee, som drar noen hvite løgner for dama han dater i L.A. og ender opp i en familiefarse på Hawaii.

Det var all denne uka Løp og kjøp

Ukas 3 største utgivelser er Just go with it,The Tourist og True Grit

-Adios

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits